Γαριδάκια Καλαμποκιού Pizza Bio 50gr Fior Di Loto
Γαριδάκια Καλαμποκιού Pizza bio 50gr Fior Di Loto
20/02/2020
Κάσιους Bio 150gr Olabio
Κάσιους bio 150gr Olabio
20/02/2020
Προβολή όλων

Αμυγδαλόψιχα Ελληνική bio 200gr Olabio

5.20

Brand: Olabio

Προϊόν βιολογικής καλλιέργειας

Βάρος: 200gr

Κωδικός προϊόντος: Kska003 Κατηγορία: Ετικέτες: , ,
Περιγραφή

Αμυγδαλόψιχα Ελληνική bio 200gr Olabio

Brand: Olabio

Προϊόν βιολογικής καλλιέργειας

Tα αμύγδαλα αποτελούν το πιο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά είδος ξηρών
καρπών.
Μια μερίδα (περίπου 20 αμύγδαλα, όσα δηλαδή χωράνε σε 2 χούφτες) είναι
εξαιρετική πηγή βιταμίνης Ε και μαγνησίου, καλή πηγή πρωτεΐνης και φυτικών
ινών, προσφέρουν κάλιο, φώσφορο, σίδηρο, μονοακόρεστα και πολυακόρεστα
λιπαρά οξέα και αποδίδουν χαμηλά επίπεδα κορεσμένων λιπαρών και καθόλου
χοληστερόλη. Είναι επίσης πολύ καλή πηγή ασβεστίου: ένα φλιτζάνι αμύγδαλα
μας δίνει τόσο ασβέστιο όσο και ένα μικρό κομμάτι φέτα.
Τα αμύγδαλα αποτελούν μια καλή πηγή:
-φυτικών ινών
-πρωτεϊνών
-ασβεστίου
-σιδήρου
-βιταμίνης Ε και φυλλικού οξέος
-μονοακόρεστων και πολυακόρεστων λιπαρών οξέων (ω-6 και ω-3 λιπαρά οξέα
σε μικρότερη ποσότητα)
-φλαβονοειδών (στην φλούδα)
-φυτοστερολών.

Πώς να φτιάξετε γάλα από αμύγδαλα
Χρησιμοποιήστε ένα φλιτζάνι ωμά αμύγδαλα, τα οποία τα βάζετε σε ένα τάπερ
και το γεμίζετε νερό. Αλλάζετε το νερό κάθε 8 ώρες. Όταν συμπληρωθούν 24
ώρες πετάτε το νερό, καθαρίζετε τα μουσκεμένα αμύγδαλα από την πέτσα τους
και χτυπάτε το άσπρο αμύγδαλο στο μπλέντερ με λίγο νερό. Στο τέλος σουρώνετε
σε ένα τούλι και έχετε ένα υγιεινό ρόφημα από αμυγδαλόγαλα.

Βάρος: 200gr

Συστατικά: 100% Αμυγδαλόψιχα* Ελληνική
*Βιολογικής καλλιέργειας

Διατροφικά Στοιχεία Ανά 100gr: Ενέργεια: 2464kj/596kcal
Λίπη: 50gr εκ των οποίων κορεσμένα 3,60gr
Υδατάνθρακες: 9gr εκ των οποίων σάκχαρα 4,90gr
Φυτικές Ίνες: 13gr
Πρωτεΐνες: 21gr
Αλάτι: 0,003gr

Shares
Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Αμυγδαλόψιχα Ελληνική bio 200gr Olabio”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *