Η επιχείρηση Βιοσταθμός ιδρύθηκε το 2014, με σκοπό να φέρει κάτι καινούριο στην πόλη της Πρέβεζας, παρέχoντας αποκλειστικά βιολογικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας στους καταναλωτές.

Το διαρκώς εξελισσόμενο περιβάλλον και η ανάγκη των καταναλωτών για ευκολότερη πρόσβαση στο κατάστημα, ακόμα και χωρίς την φυσική τους παρουσία, ήταν το κίνητρο για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος 1bio.gr

Στόχος μας είναι η εύκολη και γρήγορη αναζήτηση των προϊόντων που επιτυγχάνεται μέσω της αναλυτικής περιγραφής και κατηγοριοποίησής τους.

Λένε ότι η οικονομική κρίση γεννάει ευκαιρίες και ιδέες και αυτό δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Μέσα σε ένα περιβάλλον πλήρους ανασφάλειας, οργανώσαμε τις σκέψεις μας, υπολογίσαμε όλες τις παραμέτρους και δίνοντας βαρύτητα στη διατροφή και κατ'επέκταση στην υγεία, προχωρήσαμε στην δημιουργία της επιχείρησης Βιοσταθμός.

Σε ένα σύγχρονο νεοκλασσικό κτίριο στην Πρέβεζα, στεγάζουμε το όνειρό μας. Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό του καταστήματός μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία που αφορά τα προϊόντα μας.


Προχωράμε βήμα βήμα. Στοχεύουμε, σχεδιάζουμε, υλοποιούμε.

Η αρχή έγινε το 2014 με την έναρξη  του φυσικού μας καταστήματος.
Η συνέχεια έρχεται το 2016 με την έναρξη λειτουργίας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Στοχεύουμε, σε βάθος πενταετίας, να δημιουργήσουμε ιδιόκτητες μονάδες παραγωγής, μεταποίησης και τυποποίησης βιολογικών προϊόντων ώστε να συμβάλλουμε στη μείωση της ανεργίας την οποία έχει επιφέρει η κρίση στην Ελληνική οικονομία και οικογένεια

Θέλουμε να προσπαθήσουμε για έναν κόσμο καλύτερο, ενημερώνοντας τους καταναλωτές για το πώς μπορεί να γίνει αυτό.

Ανά πάσα στιγμή, η οποιαδήποτε δραστηριότητα του ανθρώπου έχει αντίκτυπο σε πολλά και τεράστια κοινωνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την προσωπική μας ευθύνη για την πορεία της ανθρώπινης κοινωνίας και του πλανήτη.

Αγωνιζόμαστε για μια κοινωνία η οποία, έχοντας ενεργό ρόλο, θα φροντίζει συνεχώς για την ευημερία της αλλά και την αειφορία του πλανήτη.Σεβόμαστε τον καταναλωτή και προσπαθούμε συνεχώς να ελέγχουμε και να βελτιώνουμε τα συστήματα διασφάλισης της ποιότητας των τροφίμων μας.
Στόχος μας είναι η συντονισμένη και ουσιαστική ενημέρωση του αγοραστικού κοινού για τα οφέλη της χρήσης των προϊόντων μας σε σχέση με τα συμβατικά προϊόντα, η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της υγείας μέσω της σωστής επιλογής προϊόντων διατροφής καθώς και η καλλιέργεια της οικολογικής συνείδησης με τη σωστή επιλογή προϊόντων καθαρισμού.